The EU's Cultural Network - Iranians

The EU:s Cultural Network - Iranians                     شبکه فرهنگی ايرانيان اروپا 

                                                                

 |صفحه نخست تابلو اعلانات|  گفتگو | بايگانی | پيوندها  |Länkar|Svenska

در باره EUCN

 EUCN i

فعاليت ؛ پروژه

 اتحاديه اروپا

سازمان ملل

حقوق بشر

سياستهای پناهندگی

اسناد

تماس با  EUCN

تماس با وب سايت

در باره EUCN

 

IKFC

کانون پژوهش فرهنگ ايران

در يوته بوری - سوئد

»»»

 

 

»»»

 

شبکه فرهنگی ايرانيان اروپا

 (EUCN)  در :

Amsterdam;   Berlin;

Bochum;   Borås;

Dortmund;  Göteborg;

Jönköping;  Köln;

Köpenhamn;  London;

Madrid Oslo;  Paris;

Partille; Rom; Rösrath; Stockholm;  Tubize;

Utrecht;   Wien;

Väst- Sverige; 

Örebro »»»

 

تصويری از

 جلسه تاسيس EUCN 

با حضور رئيس شورای

شهر يون شوپينگ - سوئد

»»»

 

خبر تاسيس EUCN در

 روزنامه GP

يون شوپينگ - سوئد

»»»

 

 

 

 

اعلاميه جهانی حقوق بشر چگونه بوجود آمد؟

و ...

»»»

 

نهادهای حقوق بشر

»»»

 

 

       زندانيان سياسیرا آزاد کنيد!    

 «دفاع از حقوق بشر» و « آزادی زندانيان سياسی»  هدف ما است.


نامه به دوستان صلح، مدافعان حقوق بشر و آزادی در این دنیا !

قرار است، که 5 جوان ايرانی در 10 آوريل 2006 از گوتنبرگ به نیویورک پرواز کنند تا در 12  آوريل با مسئولان بخش حقوق بشر سازمان ملل متحد  و روز 17 آوریل با آقای جان الیاسون، رئیس نوبتی مجمع عمومی سازمان ملل دیدار کنند.  

جوانان در این سفر، از طریق سازمان ملل متحد، می خواهند آرزوها و رنج های جوانان ایرانی را به گوش مردم دنیا برسانند.

قبل از همه اجازه می خواهیم اين 5 دانشجوی ایرانی را به شما معرفی کنیم:

1.      زویا زرافشان،دانشجوی دانشگاه برلین، فرزند دکتر ناصر زرافشان، وکیل مدافع سرشناس ایرانی که اکنون 5 سال است به خاطر اطلاع از جزئیات قتل هایی، که به صورت زنجیره ای توسط ماموران وزارت اطلاعات انجام، سپس رسما به آن اعتراف شد، در زندان بسر می برد.

2.   سهراب مختاری، دانشجوی دانشگاه برلین، آلمان، فرزند محمد مختاری، نویسنده نامدار     ایرانی که در سال 1998 در جریان قتل های زنجیره ای توسط ماموران وزارت اطلاعات ترور شد.

3.   بهمن عبداللهی، دانشجوی ممتاز دانشگاه استکهلم، سوئد، فرزند بهزاد عبداللهی زندانی سیاسی که در سال 1988، به همراه هزاران زندانی دیگر، بدون محاکمه و مخفیانه اعدام شد.

4.   مارال توحیدی، دانشجوی دانشگاه در اوپسالا، سوئد

5.   سمین صادقی، دانشجوی دانشگاه در لین شوپینگ، سوئد

سفر جوانان به نیویورک با همکاری نهادهای اجتماعی و فرهنگی ایرانیان مقیم سوئد و اروپا در تابستان 2005 سازمان یافته است. جوانان در جریان یک کنسرت پاپ که برای حمایت از صلح و دوستی و حقوق بشر اجرا شد، از میان دهها داوطلب به قید قرعه انتخاب شدند که برای جلب حمایت دنیا از آزادی دکتر ناصر زرافشان و اکبر گنجی و سایر زندانیان سیاسی و عقیدتی ایران تلاش کنند.

 جوانان به سازمان ملل می روند  تا از اين طریق حمايت  انسان های صلح دوست و آزادی خواه دنيا را، برای آزادی همه زندانیان سیاسی  و رعايت حقوق بشر در ايران، جلب نمايند.

سفر جوانان در عین حال یک سفر دوستی و صلح است. اکثریت بزرگ جوانان ایرانی از نفرت داشتن از یک دیگر متنفرند و دوست داشتن را دوست دارند. آنها از پیروان هیچ یک از دین ها نفرت ندارند و با تقسیم دنیا به "مسلمانان" و "ضد مسلمان ها" عمیقا بیگانه اند. برای نسل جوان تحقیر دیگر ملت ها، نژادها و دین ها، و یا دامن زدن به ترس از آنان مثل تروریسم، جنگ و نسل کشی هولناک است.   

آرزوی نسل جوان این است که همه مردمان روی کره زمین امکان داشته باشند از زیبایی زندگی بیشتر لذت ببرند، گرسنگی و مرض در همه جای دنیا کمتر شود و لبخند عشق و شادی روی لبان دختران و پسران در همه جای دنیا فراوان تر شود.

 ما هیچ کجا نمی بینیم که نسل جوان اسلحه و آدم کشی و جنگ را دوست داشته باشند. جوانان ايران، مثل ديگر جوانان، آرزو دارند همه سلاح های کشتار جمعی در همه جا نابود شوند.  در کشور ما با اوج گرفتن بحران هسته ای مردم هر روز بیشتر نگران می شوند. برای اکثریت بزرگی از ایرانیان اتمی شدن مهم تر از صلح نیست.

ما از این که اکنون بیش از 60 سال است که جنگ جهانی جهان ما را ترک کرده، بسیار خوشحالیم و این موهبت بزرگ را محصول وجود سازمان ملل متحد می بینیم.   به پاس همین خدمت بزرگ به بشریت است که جوانان به سازمان ملل متحد می روند، تا نگرانی ها، آرزوها و قبل از همه اعتراض خود به نقض حقوق بشر در ایران را با آن در میان بگذارند.

ما از همه شما دوستان صلح، آزادی و حقوق بشر در چهارگوشه دنیا درخواست کمک داریم.

با پخش خبر سفر جوانان به نیویورک و هدف های آن، از اين ابتکار حمایت کنید.

شبکه فرهنگی ايرانيان اروپا،    اتحاديه سراسری ايرانيان سوئد و واحدهای آن در گوتنبرگ و استکهلم؛     کانون پژوهش فرهنگ ايران، گوتنبرگ؛     مرکز آموزشی ايران، گوتنبرگ؛     جامعه دفاع از دمکراسی و حقوق بشر در ايران، گوتنبرگ؛     انجمن سوسيال دمکراتهای ايرانی، گوتنبرگ؛     انجمن چند فرهنگی راديو های محلی، گوتنبرگ؛     انجمن ايران و سوئد در مالمو ... با همکاری سازمان آموزشی ABF.

علاقمندان به اطلاعات بيشتر می توانند با شماره موبيل  0046 707 85 66 49 و ايميل ikfc@telia.org  با داوود نوائيان (مسئول هماهنگی) تماس بگيرند و يا به آدرس اينترنتی: www.eucn.org/un مراجعه نمايند

 


 

 

  

شبکه فرهنگي ايرانيان اتحاديه اروپا، ( EUCN نهادی است غير انتفاعی و متشكل  از انجمن ها و كانونهای باورمند به دمکراسی، آزادی و منشور جهانی حقوق بشر ؛  كه در زمينه های فرهنگی، اجتماعی و حقوق بشر در كشورهای اتحاديه اروپا فعاليت دارند.  اولين نشست EUCN در تابستان 2001 برگزار شد. و  اساسنامه و اهداف آن پس از يک سال گفتگو و تبادل نظر ؛  در نشست عمومی  تاريخ 29 تا 31 ژوئيه 2002 در يون شوپينگ - سوئد؛با شرکت نمايندگان تعداد زيادی از انجمن های ايرانی از کشورهای:  آلمان؛ اطريش؛ ايتاليا؛ انگلستان؛ دانمارک؛ سوئد؛ نروژ ؛ هلند و ... ؛ بررسی و تصويب شده است.  از جمله اهداف   EUCN - شناخت و دستيابی به علايق و نقطه نظرهای مشترک ؛ تبادل تجربه، اطلاعات و دانش  و گسترش همکاری بين انجمن های فعال در کشورهای  اتحادیه اروپا و دفاع از حقوق بشر  می باشد

انجمن های عضو  EUCN  می توانند در زير وب – سايت EUCN   يک  وب – سايت  ويژه انجمن خود و نيز آدرس پست الکترونیکی  شخصی  داشته باشند. هرانجمن با نام شخصی و کد  مخصوص  میتواند  به وب -  سایت اش مراجعه  کرده و  مطالب آنرا تغيير داده و يا فعاليت های انجمن شان را درآن درج نمايد.

برای دريافت اطلاعات بيشتر می توانيد از طریق آدرس الکترونيکی  eucn@eucn.org  و يا ikfc@telia.com   و يا شماره موبيل 0046707856649  با ما تماس بگيرید!

Copyright ©IKFC - All rights reserverad. Contact:IKFC

 | Länkar|Svenska تابلو اعلانات|  گفتگو | بايگانی| پيوندها |صفحه نخست